Δημιουργήσαμε το BeautyLab με σκοπό να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις που να προάγουν την ευεξία, την ομορφιά και προπάντων την καλή υγεία. Η Ελευθερία Κυθραιώτη, έχοντας εργαστεί ως διατροφολόγος-διαιτολόγος επί σειρά ετών, έχει διαπιστώσει εμπράκτως ότι η υιοθέτηση ενός σωστού τρόπου ζωής έχει πολλαπλά οφέλη που γίνονται αντιληπτά σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες που να οδηγούν σε εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνιση και τη διάθεση των επισκεπτών μας. 

Οι σημαντικότερες αξίες πάνω στις οποίες έχουν χτιστεί τα θεμέλια του BeautyLab είναι ο απόλυτος σεβασμός στην ασφάλεια και στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη. Βλέπουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, λαμβάνουμε πλήρες ιστορικό και προχωρούμε σε λεπτομερή αξιολόγηση για τον κάθε μας επισκέπτη ώστε να διαμορφώσουμε το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα για αυτόν.

Τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε και οι θεραπείες που προσφέρουμε αποτελούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της καινοτομίας στο χώρο της ομορφιάς και έχουν την πιστοποίηση της FDA της Αμερικής (Food and Drug Administration). Οι συνεργάτιδες μας έχουν αποφοιτήσει από τη νοσηλευτική σχολή και διαθέτουν σημαντική εμπειρία και εκπαίδευση στο χώρο. 

Σας προσκαλούμε να κλείσετε ένα ραντεβού όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το χώρο και την ομάδα μας, να μιλήσετε για τις ανάγκες σας και να προχωρήσετε σε μια δωρεάν αξιολόγηση χωρίς καμία δέσμευση από την πλευρά σας.

  • Beauty Lab 079
  • Beauty Lab 132
  • Beauty Lab 021
  • Beauty Lab 079
  • Beauty Lab 132
  • Beauty Lab 021

Beauty begins the moment you decide to be yourself.
- Coco Chanel

Ώρες Λειτουργίας

09:00 - 19:30
Δευτέρα - Παρασκεύη

Aκολουθήστε μας

Μιλήστε μας

+357 23 833 233
info@beautylabcy.com